conferinţe apwr

Workshop ExpertRARE - Centre de Expertiza pentru bolile rare

Prezentari PPT atasate!

Workshop ExpertRARE- Centre de Expertiza pentru bolile rare la Cluj-Napoca, în zilele de 30-31 ianuarie. La workshop au participat 50 de persoane:  membrii CNBR - Consiliul Național de Boli Rare, pacienți, voluntari, specialiști medicali, sociali, educatori și terapeuți.  Am organizat acest workshop in paralel cu Conferinta: Cancerele rare – intre bolile rare si cancerele comune.

Conferința EUROPLAN

În data de, 18-19 iulie 2014, a avut loc la București, Conferința  EUROPLAN. Scopul întâlnirii a fost acela de a creiona metodologia de acreditare a Centrelor de Expertiză (CE), de a formula criteriile de acreditare și formularul de evaluare a CE în vederea creerii unui cadru optim pentru aderarea la Rețelele de Referință Europene.

La întâlnire, au participat membrii CNBR, membrii ANBRaRo, reprezentanți ai Ministerului Sănătății și ai Casei Naționale de Asigurări de...

Conferința bilaterală România – Norvegia

19-20 iunie 2014

În data de 19-20 iunie, la Hotel Premier, din Cluj –Napoca, Asociația Prader Willi din România a organizat Conferința bilaterală România – Norvegia, cu titlul: AD AUGUSTA PER ANGUSTA.
Conferința a...