Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/clients/client1/web1/web/includes/menu.inc).

Împreună, fiecare câștigă mai mult

Asociația Prader Willi din România în parteneriat cu Centrul Frambu din Norvegia au derulat o serie de activități în proiectul „TEAM – Together, everybody achieve more ” – „Împreună, fiecare câștigă mai mult”, proiect finanțat în cadrul Programului bilateral de cooperare EEA Grants.

În acest context, în 6-8 iunie 2016 a avut loc un schimb de experiență la centrul Frambu din Norvegia, în 11-12 iunie 2016 am organizat la Hotel Premier din Cluj un curs pentru îmbunătățirea rezilienței familiei, iar în 18-20 iunie, la Centrul NoRo din Zalău am organizat un curs de nutriție în PKU. La curs au participat 60 de persoane: părinți, copii și tineri cu PKU din întreaga țară, specialiști în acest domeniu din București, Cluj, Târgu-Mureș, Timișoara, Oradea și 4 persoane de la Centrul de expertiză în PKU din Norvegia.

Suntem siguri că: „Împreună, fiecare câștigă mai mult!”. S-au alăturat în proiectul nostru centrul PKU din Norvegia, Centrul de Genomică Timișoara și Asociația PKU Life România. 

Data: 
Saturday, June 4, 2016