Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/clients/client1/web1/web/includes/menu.inc).

Parteneriate și grupuri de lucru

Parteneriate și grupuri de lucru

 

Pentru a dezvolta servicii complementare cu Centrele de Expertiză din țară, pentru a răspunde mai bine nevoilor grupurilor țintă/beneficiarilor, îmbunătățirea accesului la servicii și eficientizarea intervențiilor, am încheiat mai multe parteneriate după cu urmează: Institutul Clinic Fundeni, Clinica de Nefrologie; Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Prof.Dr. Alexandru Obregia”; Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Louis Țurcanu” Timișoara; Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj; Departamentul Nr. 3 - Științe Moleculare, de la Facultatea de Medicină UMF Cluj-Napoca.

A fost elaborată procedura de lucru a rețelei de referință pentru bolile rare la nivel național și au fost stabilite etapele colaborării în rețea (Circuitul pacienților), pentru a asigura continuitatea îngrijirii pacienților cu boli rare.