conferinţe apwr

,,Peretele prieteniei” și-a desemnat câștigătorii

Concursul interjudețean ,,Peretele prieteniei” organizat în cadrul proiectului regional „Solidari pentru o lume mai bună”, inclus în CAERI 2017, la poziția 1187, a oferit preșcolarilor și elevilor din județele Sălaj, Cluj, Satu Mare și Călărași oportunitatea de a fi protagoniștii creării unei comunități tolerante și prietenoase, în care copiii cu dizabilități să se simtă acceptați și valorizați.

Partenerii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Șimleu Silvaniei în implementarea acestui proiect...

Workshop ExpertRARE - Centre de Expertiza pentru bolile rare

Prezentari PPT atasate!

Workshop ExpertRARE- Centre de Expertiza pentru bolile rare la Cluj-Napoca, în zilele de 30-31 ianuarie. La workshop au participat 50 de persoane:  membrii CNBR - Consiliul Național de Boli Rare, pacienți, voluntari, specialiști medicali, sociali, educatori și terapeuți.  Am organizat acest workshop in...

Conferința EUROPLAN

În data de, 18-19 iulie 2014, a avut loc la București, Conferința  EUROPLAN. Scopul întâlnirii a fost acela de a creiona metodologia de acreditare a Centrelor de Expertiză (CE), de a formula criteriile de acreditare și formularul de evaluare a CE în vederea creerii unui cadru optim pentru aderarea la Rețelele de Referință Europene.

La întâlnire, au participat membrii CNBR,...

Conferința bilaterală România – Norvegia

19-20 iunie 2014

În data de 19-20 iunie...