Pregătirea studiului pilot INNOVCare WP6

INNOVCare

În perioada 19-20 septembrie 2016, partenerii noștri din proiectul INNOVCare, reprezentanții Centrului pentru Inovare Socială (Zentrum für Soziale Innovation - ZSI) au venit într-o vizită de lucru la Centrul NoRo, pentru a putea colabora mai eficient în cadrul studiului pilot care va evalua activitatea de management de caz. La întâlnire au participat Juliet Tschank și Nicol Gruber din partea ZSI, reprezentanții Consiliului Județean Sălaj și personalul APWR implicat în proiectul INNOVCare. Ne-au onorat cu prezența și reprezentanții DGASPC și DSP Sălaj în discuțiile care au avut ca temă colaborarea cu instituțiile lor.

Agenda celor două zile a cuprins prezentarea activității Centrului NoRo, discuții despre Modelul Logic, etica și metodologia cercetării. Am prezentat și rezultatele focus-grupurilor pe care le-am organizat deja și am planificat următoarele focus-grupuri.

În a doua zi am avut și o întâlnire online cu reprezentanții Eurordis, pentru a evalua datele statistice din studiul derulat pe Rare Barometer Voices, cu accent pe rezultatele respondenților din România. Nevoile identificate în acest studiu vor fi incluse în planificarea activităților managerilor de caz.