Activitățile APWR în perioada de criză COVID-19

Serviciile Centrului NoRo au fost reorganizate pentru a furniza servicii la distanță. Astfel continuăm activitatea de consiliere psihologică, management de caz, terapie online și telefonic pentru beneficiari și familii. Suntem în faza de dezvoltare a unei platforme special create pentru a oferi terapie online persoanelor cu boli rare și celor cu tulburări din spectrul autist.

Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor, asigurăm pachete cu alimente de bază și cu echipamente de protecție (mască, mănuși, dezinfectanți) pentru a îi susține să treacă peste provocările actuale.

Specialiștii noștri realizează materiale informative pentru diferitele afecțiuni cu informațiile esențiale pentru diagnosticul respectiv în contextul COVID-19 și/sau al izolării la domiciliu.

Am pus la dispoziția specialiștilor din sistemul public de sănătate Sălaj echipamente de extracție ADN pentru completarea resurselor de diagnosticare ale județului. Am achiziționat echipamente de protecție pentru a sprijini personalul sanitar din Spitalul Orășenesc Jibou și personalul Centrului NoRo.

Data: 
Thursday, April 16, 2020